Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.
Gerelateerde recepten
Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels

hoofdgerecht
4 personen
780 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 middelgrote uien
75 g ongezouten roomboter
900 g kruidenbouillon
300 g risottorijst
600 g geschrapte worteltjes
360 g Garden Gourmet groenteschijven
15 g verse peterselie
185 g geraspte kaas pittig 45+