Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In wok 1 el olie verhitten en champignons met helft van knoflook 2 min. bakken. Paprika en groentemix toevoegen en nog 5-7 min. roerbakken, tot groente beetgaar is. Op smaak brengen met Provençaalse kruiden, zout en peper. Kabeljauwfilet met zout, peper en 1 el bloem bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en filets ca. 4 min. per kant bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rest van olie en knoflook erdoor roeren. Vis over vier borden verdelen, groenten en aardappelpuree ernaast scheppen.

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig