Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien schoonmaken en snipperen. In braadpan boter verhitten en kip met zout en peper in 3 min. bakken. Spekblokjes en ui 5 min. meebakken. Komijnzaad en tomatenblokjes toevoegen, aan de kook brengen en geheel 10 min. laten sudderen. Tuttifrutti halveren, laatste 5 min. meewarmen en gerecht met zout en peper op smaak brengen. Kip met saus en rijst serveren. Lekker met komkommersalade en yoghurtdressing.
Gerelateerde recepten
Rijst met kip en tuttifrutti

hoofdgerecht
4 personen
845 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien schoonmaken en snipperen. In braadpan boter verhitten en kip met zout en peper in 3 min. bakken. Spekblokjes en ui 5 min. meebakken. Komijnzaad en tomatenblokjes toevoegen, aan de kook brengen en geheel 10 min. laten sudderen. Tuttifrutti halveren, laatste 5 min. meewarmen en gerecht met zout en peper op smaak brengen. Kip met saus en rijst serveren. Lekker met komkommersalade en yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g zilvervliesrijst
2 uien
2 eetlepels boter
1 schaaltje kipfiletblokjes
½ duobakje gerookte spekreepjes
1 theelepel komijn
1 blik tomatenblokjes
1 zak gewelde tutti frutti