Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op bord in magnetron (700 watt) aardappels in ca. 10-12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en 10 min. laten nagaren. Bleekselderij schoonmaken en fijnsnijden. Appel schillen, in blokjes snijden. Sla met bleekselderij, appel en dressing mengen. Bieslook fijnhakken en met zure room mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In magnetron spareribs volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aardappels met roommengsel vullen. Spareribs met aardappels en salade serveren.
Gerelateerde recepten
Spareribs met gepofte aardappel

hoofdgerecht
4 personen
477 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op bord in magnetron (700 watt) aardappels in ca. 10-12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en 10 min. laten nagaren. Bleekselderij schoonmaken en fijnsnijden. Appel schillen, in blokjes snijden. Sla met bleekselderij, appel en dressing mengen. Bieslook fijnhakken en met zure room mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In magnetron spareribs volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aardappels met roommengsel vullen. Spareribs met aardappels en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 grote kruimige aardappels
3 stengels bleekselderij
1 appel
1 zak eikenbladslamelange
4 eetlepels honing-mosterddressing
1 bekertje zure room
½ zakje verse bieslook
1 schaal gegrilde spareribs