Kikkererwtencurry met kip
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kipfilet 3 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Kikkererwten laten uitlekken en door kip scheppen. Currysaus toevoegen en geheel 10 min. laten sudderen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met 4 el yoghurt mengen. Met peper en zout op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Curry met rest van yoghurt, komkommersalade en naanbrood serveren.
Kikkererwtencurry met kip
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012679_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kipfilet 3 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Kikkererwten laten uitlekken en door kip scheppen. Currysaus toevoegen en geheel 10 min. laten sudderen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met 4 el yoghurt mengen. Met peper en zout op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Curry met rest van yoghurt, komkommersalade en naanbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 rode paprika's
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfiletreepjes
1 blik kikkererwten
1 pot Indiase currysaus
1 komkommer
1 bakje Griekse yoghurt naturel
2 pakken naanbrood naturel