In soeppan olie verhitten en spinazie in 3 min. laten slinken. Soepbasis erbij schenken, aan de kook brengen en 2 min. zachtjes koken. Pan van vuur nemen en soep met staafmixer pureren. Soep opnieuw verwarmen en pesto erdoor roeren. Soep in kommen scheppen en in midden wat zalm strooien. Met stokbrood en boter serveren
Gerelateerde recepten
Spinazieroomsoep met zalm

hoofdgerecht
4 personen
850 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In soeppan olie verhitten en spinazie in 3 min. laten slinken. Soepbasis erbij schenken, aan de kook brengen en 2 min. zachtjes koken. Pan van vuur nemen en soep met staafmixer pureren. Soep opnieuw verwarmen en pesto erdoor roeren. Soep in kommen scheppen en in midden wat zalm strooien. Met stokbrood en boter serveren
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 eetlepel olijfolie
2 zakken verse spinazie
1 pak soepbasis room
1 potje pesto alla genovese
4 pakjes gerookte zalmblokjes
1 stokbrood
75 g boter
Dit heb je nodig
staafmixer