Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
Gerelateerde recepten
IJs met warm stroopfruit

nagerecht
4 personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 handperen
2 appels
2 eetlepels boter
5 eetlepels fruitstroop rinse appel
3 eetlepels rozijnen
½ zakje hazelnoten
½ sinaasappel
8 bolletjes vanilleroomijs