IJs met warm stroopfruit
Aan de slag
Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
IJs met warm stroopfruit
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012697_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 handperen
2 appels
2 eetlepels boter
5 eetlepels fruitstroop rinse appel
3 eetlepels rozijnen
½ zakje hazelnoten
½ sinaasappel
8 bolletjes vanilleroomijs