Soesjes laten ontdooien. Hazelnoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en in diep bord laten afkoelen. Bovenkant en zijkant van soesjes dik met duo penotti besmeren. Soesjes in gehakte noten dopen. Soesjes over vier borden verdelen en bol ijs erbij scheppen.
Gerelateerde recepten
Hazelnootsoesjes met ijs

nagerecht
4 personen
420 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Soesjes laten ontdooien. Hazelnoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en in diep bord laten afkoelen. Bovenkant en zijkant van soesjes dik met duo penotti besmeren. Soesjes in gehakte noten dopen. Soesjes over vier borden verdelen en bol ijs erbij scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 slagroomsoesjes
1 zakje hazelnoten
4 eetlepels hazelnootpasta wit
4 bollen vanilleroomijs