Wentelteefjes van suikerbrood

Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!

315 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop in een diep bord de eieren met de melk en kaneel los. Wentel de sneetjes brood in het ei-melkmengsel en laat het er kort in liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.

  2. Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de gebakken wentelteefjes eventueel warm onder aluminiumfolie. Herhaal met de rest van het brood.

  3. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.

  • combinatietipLekker met wat volle kwark en stukjes nectarine of mango en blaadjes munt.

Wentelteefjes van suikerbrood

Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig