Klop in een diep bord de eieren met de melk en kaneel los. Wentel de sneetjes brood in het ei-melkmengsel en laat het er kort in liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de gebakken wentelteefjes eventueel warm onder aluminiumfolie. Herhaal met de rest van het brood.
Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
Wentelteefjes van suikerbrood
Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!
- combinatietipLekker met wat volle kwark en stukjes nectarine of mango en blaadjes munt.
Gerelateerde recepten
Wentelteefjes van suikerbrood
Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!

nagerecht
4 personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een diep bord de eieren met de melk en kaneel los. Wentel de sneetjes brood in het ei-melkmengsel en laat het er kort in liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de gebakken wentelteefjes eventueel warm onder aluminiumfolie. Herhaal met de rest van het brood.
Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
combinatietip:Lekker met wat volle kwark en stukjes nectarine of mango en blaadjes munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 middelgrote scharreleieren
150 ml volle melk
½ tl gemalen kaneel
6 sneetjes Fries suikerbrood
50 g ongezouten roomboter