Gekarameliseerde rijstpuddinkjes met perzik
Aan de slag
In pan rijst met melk volgens aanwijzing op de verpakking zachtjes gaarkoken. Vanillesuiker en 100 g van suiker toevoegen en al roerend oplossen. Intussen grill voorverwarmen. Perziken afgieten, 4 perziken in stukjes en 1 perzik in dunne partjes snijden. Stukjes perzik door rijst mengen. Rijst in schaaltjes scheppen en rest van suiker erover strooien. Schaaltjes vlak onder grill schuiven en suiker in 2-4 min. laten smelten en lichtbruin laten worden. Garneren met partjes perzik op suikerlaagje.
Gekarameliseerde rijstpuddinkjes met perzik
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014724_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In pan rijst met melk volgens aanwijzing op de verpakking zachtjes gaarkoken. Vanillesuiker en 100 g van suiker toevoegen en al roerend oplossen. Intussen grill voorverwarmen. Perziken afgieten, 4 perziken in stukjes en 1 perzik in dunne partjes snijden. Stukjes perzik door rijst mengen. Rijst in schaaltjes scheppen en rest van suiker erover strooien. Schaaltjes vlak onder grill schuiven en suiker in 2-4 min. laten smelten en lichtbruin laten worden. Garneren met partjes perzik op suikerlaagje.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ pak dessertrijst
1 l volle melk
1 zakje vanillesuiker
125 g suiker
1 blik perziken