Rijst met melk en zout koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kaneel en vanillesuiker door gekookte rijst scheppen. Helft van vlaaivulling over 4 glazen verdelen. Helft van warme rijst erop scheppen. Rest van vlaaivulling erop scheppen en eindigen met rest van rijst.
Gerelateerde recepten
Kaneelrijst met kersensaus

nagerecht
4 personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst met melk en zout koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kaneel en vanillesuiker door gekookte rijst scheppen. Helft van vlaaivulling over 4 glazen verdelen. Helft van warme rijst erop scheppen. Rest van vlaaivulling erop scheppen en eindigen met rest van rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g dessertrijst
750 g melk
2 theelepels kaneelpoeder
1 zakje vanillesuiker
1 blik vlaaivulling