Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.
In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.
- algemeen*Speciaal voor kerst ontwikkeld. Tijdelijk verkrijgbaar.
Gerelateerde recepten
Minihamburger met truffelpaté

8 personen
170 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.
In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.
algemeen:*Speciaal voor kerst ontwikkeld. Tijdelijk verkrijgbaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1 sjalot
250 g rundertartaar
1 eetlepel worcestershiresauce
1 eetlepel roomboter
100 g truffelpaté*
8 witte minibolletjes
8 plukjes veldsla