Tonijnsteaks met tomatentapenade
Aan de slag
In koekenpan 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing goudbruin en gaar bakken. In koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks 5 min. bakken. Met kaasschaaf komkommer en peen schillen en in dunne plakjes schaven. Groenteplakjes voorzichtig met dressing mengen. Op elke tonijnsteak 1 el tapenade scheppen. Tonijnsteak met aardappelschijfjes en salade serveren.
Tonijnsteaks met tomatentapenade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012754_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing goudbruin en gaar bakken. In koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks 5 min. bakken. Met kaasschaaf komkommer en peen schillen en in dunne plakjes schaven. Groenteplakjes voorzichtig met dressing mengen. Op elke tonijnsteak 1 el tapenade scheppen. Tonijnsteak met aardappelschijfjes en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)6 eetlepels olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes
4 tonijnsteaks in olijfolie
1 komkommer
1 winterpeen
4 eetlepels sladressing bieslook
4 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten