Gebakken vis met tonijntapenade
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Koolvis in grote ovenschaal leggen. Tonijn laten uitlekken. Tonijn met tapenade mengen. Vis dik besmeren met tapenade. Tomaten halveren en snijvlak met zout en peper bestrooien. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Tomaten met oliemengsel bestrijken en naast vis leggen. Vis en tomaten 20 min. in oven bakken. Vis met tomaten en ciabatta serveren.
Gebakken vis met tonijntapenade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013059_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Koolvis in grote ovenschaal leggen. Tonijn laten uitlekken. Tonijn met tapenade mengen. Vis dik besmeren met tapenade. Tomaten halveren en snijvlak met zout en peper bestrooien. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Tomaten met oliemengsel bestrijken en naast vis leggen. Vis en tomaten 20 min. in oven bakken. Vis met tomaten en ciabatta serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak koolvisfilet
1 blik tonijnstukken in olijfolie
½ potje tapenade van zongedroogde tomaten
8 tomaten
2 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 ciabatta's