Rundvleescurry met kokosboontjes
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.
Rundvleescurry met kokosboontjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012758_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g basmatirijst
600 g sperziebonen
1 blik kokosmelk
3 bosuitjes
3 tomaten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal rundvleesreepjes naturel
3 eetlepels Thaise groene currypasta
Dit heb je nodig
wok