Rundvleescurry met kokosboontjes

580 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.

Rundvleescurry met kokosboontjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig