Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en elke filet in plakje ham wikkelen. In koekenpan olie verhitten en omwikkelde sardines in ca. 2 minuten lichtbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Aan cocktailprikkers achtereenvolgens tomaatje, olijf en sardientje steken. Op schaal leggen.
Gerelateerde recepten
Sardinespiesjes met rauwe ham

8 porties
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en elke filet in plakje ham wikkelen. In koekenpan olie verhitten en omwikkelde sardines in ca. 2 minuten lichtbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Aan cocktailprikkers achtereenvolgens tomaatje, olijf en sardientje steken. Op schaal leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
1 bakje gemarineerde sardinefilet
8 plakjes rauwe (boeren)ham
2 eetlepels (olijf)olie
0 cherrytomaatjes
8 groene olijven zonder pit
Dit heb je nodig
cocktailprikkers