Aardappels volgens gebruiksaanwijzing koken. Cashewnoten grof hakken. Paprika schoonmaken en snipperen. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in 8 min. rondom bruin en gaarbakken. In droge wok spek 1 min. op hoog vuur roerbakken. Olie toevoegen en verhitten. Paprika bij spek doen en 5 min. roerbakken. Andijvie in gedeelten toevoegen en roerbakken tot andijvie is geslonken. Met zout en peper op smaak brengen. Tartaartjes uit pan halen en warmhouden. Bij bakvet tartaartjes 2 kopjes water schenken en aanbaksels losroeren. Aardappels, tartaartjes en jus over vier borden verdelen. Andijvie ernaast scheppen en met cashewnoten bestrooien.
Gerelateerde recepten
Andijvie met aardappel en spekjes

hoofdgerecht
4 personen
685 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels volgens gebruiksaanwijzing koken. Cashewnoten grof hakken. Paprika schoonmaken en snipperen. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in 8 min. rondom bruin en gaarbakken. In droge wok spek 1 min. op hoog vuur roerbakken. Olie toevoegen en verhitten. Paprika bij spek doen en 5 min. roerbakken. Andijvie in gedeelten toevoegen en roerbakken tot andijvie is geslonken. Met zout en peper op smaak brengen. Tartaartjes uit pan halen en warmhouden. Bij bakvet tartaartjes 2 kopjes water schenken en aanbaksels losroeren. Aardappels, tartaartjes en jus over vier borden verdelen. Andijvie ernaast scheppen en met cashewnoten bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak panklare tafelaardappelen
50 g cashewnoten
1 gele paprika
50 g boter
4 tartaartjes
½ duobakje magere spekreepjes
3 eetlepels zonnebloemolie
2 zakken panklare andijvie