Andijvie met gember en cashewnoten
Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.
Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Andijvie met gember en cashewnoten
Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_125727_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
185 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.
Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 teen knoflook
3 el zonnebloemolie
800 g gesneden andijvie
30 g ongezouten cashewnoten
1 el gembersiroop