Lasagne met courgette en geitenkaas

Het ultieme Italiaanse comfortfood: lasagne. De harde geitenkaas maakt dit recept net iets spannender dan normaal.

400 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 35 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Courgette in de lengte met kaasschaaf in dunne repen schaven.

  2. Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden. Op bodem van ovenschaal laagje bechamelsaus schenken en met lasagnebladen afdekken. Een derde deel van courgette erover verdelen. Een derde deel van tomatensaus erop scheppen en met lasagnebladen afdekken. Lagen herhalen tot alle ingrediënten verwerkt zijn en met ruime laag bechamelsaus eindigen. Kaas raspen en over bechamelsaus strooien.

  3. Lasagne in midden van oven in ca. 35 min. goudbruin bakken.

  • Bechamelsaus maken

    Instructievideo - 01:19 min.

Lasagne met courgette en geitenkaas

Het ultieme Italiaanse comfortfood: lasagne. De harde geitenkaas maakt dit recept net iets spannender dan normaal.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig