Lasagne met tonijn en courgette

Lasagne is ook erg lekker met vis in plaats van vlees. Dat vinden ze in Italië helemaal niet erg.

710 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgettes in plakjes. Laat de tonijn uitlekken.

  2. Verhit de olie in een braadpan en bak de courgette in ca. 4 min. Voeg de tonijn en sugo toe en warm ca. 2 min. mee.

  3. Maak de besciamella met melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Giet een laagje sugo in de ovenschaal. Leg hier een laagje lasagnebladen op en giet er een laagje bechamelsaus over. Herhaal tot 2 lagen. Bestrooi met kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 min. lichtbruin en gaar. Dek tussentijds eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.

  • Bechamelsaus maken

    Instructievideo - 01:19 min.

Lasagne met tonijn en courgette

Lasagne is ook erg lekker met vis in plaats van vlees. Dat vinden ze in Italië helemaal niet erg.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig