Beef teriyaki met noedels

Zin in noedels met een frisse bite? Biefstuk, broccoli, gember en teriyakisaus vormen samen een verrassende smaakcombinatie. Met sesamzaad en koriander erbij maak je het helemaal af.

535 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snijd de gember in heel dunne reepjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de ui in halve ringen. Snijd de broccoli in heel kleine roosjes en de stronk in kleine stukjes. Snijd de biefstuk in repen van 1 cm.

  2. Verhit de helft van de olie in een wok op hoog vuur. Bak de biefstuk al omscheppend 3 min. en schep uit de wok.

  3. Verhit de rest van de olie op hoog vuur in de wok. Bak de gember, knoflook, ui en broccoli 7 min. Schep voorzichtig de noedels, teriyakisaus, sojasaus en biefstuk erdoor. Verwarm nog 1 min. en verdeel over diepe borden.

  4. Bestrooi met de sesamzaadjes. Snijd de koriander grof en verdeel over de noedels.

  • combinatietipLekker met sriracha.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Beef teriyaki met noedels

Zin in noedels met een frisse bite? Biefstuk, broccoli, gember en teriyakisaus vormen samen een verrassende smaakcombinatie. Met sesamzaad en koriander erbij maak je het helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig