Roerbak met jonge kapucijners, paprika en hoisinsaus

20 min. voor het avondeten? Gooi je wok vol met broccoli, paprika, bonen en udonnoedels en maak af met een zoete hoisinsaus. Eet smakelijk!

515 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de paprika in dunne reepjes. Spoel de kapucijners in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de ui, knoflook en gember 3 min. Voeg de broccoli en paprika toe en bak 7 min. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Meng de hoisinsaus en het warme water door de groente. Voeg de noedels en kapucijners toe en schep om. Hak de pinda's grof en strooi erover.

Roerbak met jonge kapucijners, paprika en hoisinsaus

20 min. voor het avondeten? Gooi je wok vol met broccoli, paprika, bonen en udonnoedels en maak af met een zoete hoisinsaus. Eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig