Lichte minestronesoep

150 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng bouillon aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de Italiaanse kruiden, sperziebonen en snijbonen toe. Laat de soep 5 min. zachtjes koken. Halveer de tomaatjes. Roer de pasta door soep en laat 7 min. zachtjes koken.

  2. Rasp de geitenkaas grof. Snijd de basilicumblaadjes in fijne reepjes. Voeg de tomaatjes en olijfolie toe en verwarm soep nog 3 min. Verdeel de soep over diepe borden of kommen. Vorm een bergje van geraspte kaas in het midden van de soep. Garneer met basilicumreepjes.

  • serveertipLekker met Italiaanse soepstengels ('grissini') of met verse groene pesto besmeerde sneetjes ciabatta.

Lichte minestronesoep

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig