Heldere noedelsoep met kabeljauw

370 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Mie volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Paksoi schoonmaken en in stukken van 3 cm snijden. Kabeljauw halveren en in smalle repen snijden. In soeppan bouillon met sojasaus, citroensap en vijfkruidenpoeder verwarmen. Paksoi en visrepen toevoegen en geheel nog 3-4 min. zachtjes koken, tot vis gaar is. Radijs in plakjes snijden. Mie afgieten en over vier diepe borden of grote kommen verdelen. Met schuimspaan paksoi en vis op mie leggen. Bouillon op smaak brengen met zout en peper en op mie scheppen. Radijs erover verdelen.

  • algemeenprijs per persoon 1.60 (in juni 2005)

Heldere noedelsoep met kabeljauw

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig