Spaghetti met garnalen en artisjokken

620 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Garnalen ontdooien volgens aanwijzing op verpakking. In ruim kokend water met zout spaghetti in 8-10 min. beetgaar koken. Artisjokharten in vieren snijden. In hapjespan 2 el olie verhitten en ui met kruiden 2-3 min. zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Garnalen door ui scheppen en 2 min. meebakken. Wijn erbij schenken en 2 min. laten inkoken. Artisjokken en olijven erdoor scheppen en nog 2-3 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout. Spaghetti afgieten en 2 el olie en zwarte peper erdoor roeren. Overdoen in vier warme diepe borden en garnalen-artisjoksaus erover verdelen.

  • algemeenRoer in plaats van olijfolie met zwarte peper zelfgemaakte oliedressing door de spaghetti. Hak 1 rode peper zonder zaadjes en de muntblaadjes van 1 takje fijn en meng ze met wat grof zeezout door 4 eetlepels olijfolie.

Spaghetti met garnalen en artisjokken

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig