Aardappelsalade met kip en pijnboompitten
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met kip en pijnboompitten

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Peultjes schoonmaken en in 4 min. beetgaar koken, afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Tomaatjes in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Peultjes, bosui en tomaatreepjes door aardappelsalade scheppen. Rucolamelange over vier borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en over salade verdelen. Met pijnboompitten bestrooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met kip en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig