Aardappelsalade met kip en pijnboompitten
Aan de slag
Peultjes schoonmaken en in 4 min. beetgaar koken, afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Tomaatjes in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Peultjes, bosui en tomaatreepjes door aardappelsalade scheppen. Rucolamelange over vier borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en over salade verdelen. Met pijnboompitten bestrooien.
Aardappelsalade met kip en pijnboompitten
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Peultjes schoonmaken en in 4 min. beetgaar koken, afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Tomaatjes in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Peultjes, bosui en tomaatreepjes door aardappelsalade scheppen. Rucolamelange over vier borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en over salade verdelen. Met pijnboompitten bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g peultjes
6 gedroogde tomaatjes in olie
3 bosuitjes
1 bak aardappelsalade
1 zak rucola slamelange
300 g gerookte kipfilet
1 cup geroosterde pijnboompitten