Eiercurry met broccoli en rijst

De vegetarische variant van de beroemde curry staat binnen een halfuur op tafel.

840 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren bijna hard in 8 min. Snijd de broccoliroosjes los, schil de stronk en snijd in blokjes. Snijd en snipper de ui.

  2. Kook de broccoli in ruim water in 3-4 min beetgaar. Laat de broccoli in een vergiet uitlekken. Verhit de olie in de wok en fruit de ui 3 min. zachtjes. Schep de kerriepoeder erdoor en bak 2 min. mee. Pel en halveer de eieren. Roer de kokosmelk door de ui. Schep de broccoli en de eieren erdoor en sudder de curry nog 5 min. zachtjes.

  3. Schep de cashewnoten erdoor en breng de curry pittig op smaak met wat peper en eventueel zout. Serveer curry met de rijst.

  • algemeenprijs per persoon 1.50 (in juli 2005)

Eiercurry met broccoli en rijst

De vegetarische variant van de beroemde curry staat binnen een halfuur op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig