Zalmmoten droogdeppen en met zout bestrooien. Boter in koekenpan verhitten en zalm op matig vuur in 5 min. net gaar bakken; halverwege voorzichtig omkeren. Zalm uit pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Wijn bij bakvet schenken, dille erdoor roeren en geheel op hoog vuur laten inkoken. Vuur laag zetten, vis terug in pan leggen, met peper bestrooien en 1 min. doorwarmen.
Gerelateerde recepten
Zalmmoot met dille

hoofdgerecht
4 personen
325 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Zalmmoten droogdeppen en met zout bestrooien. Boter in koekenpan verhitten en zalm op matig vuur in 5 min. net gaar bakken; halverwege voorzichtig omkeren. Zalm uit pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Wijn bij bakvet schenken, dille erdoor roeren en geheel op hoog vuur laten inkoken. Vuur laag zetten, vis terug in pan leggen, met peper bestrooien en 1 min. doorwarmen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 zalmmoten
50 g boter
100 ml droge witte wijn
½ zakje verse dille
Dit heb je nodig
aluminiumfolie