Crostini met sjalot, bacon en ansjovis

405 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Sjalotten pellen en halveren. In koekenpan met antiaanbaklaag in 1 el olie bacon op laag vuur 3 min. uitbakken. Sjalot toevoegen en 3-4 min. fruiten. Tomaten en ansjovisfilets erdoor scheppen en alles nog 3-4 min. zachtjes bakken tot sjalot gaar is. Knoflook boven rest van olie uitpersen en geheel goed roeren. Brood aan beide zijden met knoflookolie bestrijken en in grillpan knapperig bruin roosteren. Crostini schuin doormidden snijden en op vier borden leggen. Sjalottenmengsel erop scheppen. Crostini over vier borden verdelen.

  • algemeenBesmeer de warme crostini dun met Crème de Brie of Chèvre Doux geitensmeerkaas (kuipje à 100 g) en beleg de crostini vervolgens met het sjalottenmengsel.

Crostini met sjalot, bacon en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig