Gepofte rode ui in wijnsiroop

170 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Zeezout over bodem van ovenschaal verdelen en ongepelde uien erin zetten. In oven uien in ca. 1 uur gaarpoffen. Intussen in pan wijn met suiker en peper naar smaak in 15 min. tot kwart laten inkoken tot lichte siroop. Gepofte uien uit oven nemen, iets laten afkoelen en pellen (eventueel worteltje met schaar eraf knippen). Uien in schaaltje of op bordje zetten en wijnsiroop erover schenken. Blauwaderkaas erover verdelen.

  • algemeenBlauwaderkaas kan eventueel vervangen worden door Bettine blanc geitenkaas en verse tijmblaadjes.

Gepofte rode ui in wijnsiroop

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig