Sherryfondue met gele rijst

165 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. In fonduepan bouillon met sherry, knoflook, rode peper en bosuitjes aan de kook brengen. Vuur laag zetten en bouillon met deksel op pan 5 min. zachtjes laten sudderen. Fonduepan, rijst en schalen diphapjes op tafel zetten. Telkens hapje aan fonduevork prikken en in sherrybouillon laten garen. Na de maaltijd rijst over vier kommen verdelen en bouillon erop schenken.

  2. Om in de bouillon te garen: - 'paella-spiesjes' van fruits de mer, courgette en blokjes kipfilet - gamba's of cocktailgarnalen - pittige gehaktballetjes - plakjes varkenshaas met serranoham - plakjes Catalaanse worstjes (schaaltje à 6 stuks, AH) - stukjes rode en groene paprika - cherrytomaatjes - kwart plakjes courgette - kleine roosjes broccoli - blaadjes spinazie.

Sherryfondue met gele rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig