Broccolischnitzel met gele rijst
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken in weinig water met zout. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Broccolischnitzels in ca. 5 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Bosui door bieslooksaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst afgieten, 5 minuten laten staan en sperziebonen door rijst scheppen. Rijst direct serveren met schnitzels en bieslook-bosuisaus.
Broccolischnitzel met gele rijst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011663_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken in weinig water met zout. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Broccolischnitzels in ca. 5 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Bosui door bieslooksaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst afgieten, 5 minuten laten staan en sperziebonen door rijst scheppen. Rijst direct serveren met schnitzels en bieslook-bosuisaus.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak gele rijst
1 zak panklare sperziebonen
0 zout en peper
3 bosuitjes
25 g boter of margarine
2 schaaltjes Tivall broccolischnitzel
½ flesje bieslooksaus