Rode rijst met braadworst
Aan de slag
Worst in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Worst in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en cajunkruiden toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sperziebonen en rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 600 ml water toevoegen en afgedekt ca. 8 minuten zachtjes laten koken tot rijst gaar is. Witte bonen laten uitlekken, erdoor scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met veldsla.
Rode rijst met braadworst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011629_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Worst in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Worst in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en cajunkruiden toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sperziebonen en rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 600 ml water toevoegen en afgedekt ca. 8 minuten zachtjes laten koken tot rijst gaar is. Witte bonen laten uitlekken, erdoor scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met veldsla.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)500 g braadworst
1 ui
2 eetlepels boter of margarine
1½ eetlepel cajunkruiden
300 g panklare sperziebonen
1 pak rode rijst
1 potje witte bonen
0 zout en peper