Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
Aan de slag
Hazenrugfilets in plakjes van 2-3 cm dik snijden en plakjes op schaal leggen. In kannetje rode wijn mengen met jam, tijm en royaal zwarte peper.
In pannetje klontje boter verhitten en 2-3 plakjes hazenrugfilet in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees op bord leggen en bakvet afblussen met flinke scheut van rode-wijnmengsel. Aanbaksels losroeren en even laten inkoken. Jus over vlees scheppen.
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010308_612x450_JPG.jpg)
null personen
155 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Hazenrugfilets in plakjes van 2-3 cm dik snijden en plakjes op schaal leggen. In kannetje rode wijn mengen met jam, tijm en royaal zwarte peper.
In pannetje klontje boter verhitten en 2-3 plakjes hazenrugfilet in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees op bord leggen en bakvet afblussen met flinke scheut van rode-wijnmengsel. Aanbaksels losroeren en even laten inkoken. Jus over vlees scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 hazenrugfilets
200 ml rode wijn
3 eetlepels bosvruchtenjam
1 theelepel gedroogde tijm
0 versgemalen zwarte peper
0 boter
Dit heb je nodig
gourmetstel