Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
Aan de slag
Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon.
In pannetje klontje boter verhitten en kwart van kalfsreepjes al omscheppend in 3 min. bruinbakken. Kwart van roommengsel erbij schenken en al omscheppend iets laten inkoken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper.
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010317_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
145 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon.
In pannetje klontje boter verhitten en kwart van kalfsreepjes al omscheppend in 3 min. bruinbakken. Kwart van roommengsel erbij schenken en al omscheppend iets laten inkoken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g kalfsschnitzel
100 ml kookroom
1 eetlepel mosterd
1 theelepel gedroogde dragon
0 boter
0 versgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
gourmetstel