Vissalade met zoute croutonrepen
Aan de slag
Grill op hoogste stand voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in repen snijden. Van olijfolie 4 el mengen met molenzout. Broodrepen op bakplaat leggen, met zoute olijfolie besprenkelen en in ca. 5 min. goudbruin roosteren. Bonen laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla, tomaten, bonen, en fruits de mer door elkaar scheppen en over 4 borden verdelen. Dressing roeren van rest van olijfolie met azijn, zout en peper. Salade serveren met broodrepen.
Vissalade met zoute croutonrepen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013007_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill op hoogste stand voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in repen snijden. Van olijfolie 4 el mengen met molenzout. Broodrepen op bakplaat leggen, met zoute olijfolie besprenkelen en in ca. 5 min. goudbruin roosteren. Bonen laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla, tomaten, bonen, en fruits de mer door elkaar scheppen en over 4 borden verdelen. Dressing roeren van rest van olijfolie met azijn, zout en peper. Salade serveren met broodrepen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)6 sneden bruin casinobrood
9 eetlepels olijfolie
1 theelepel molenzout
1 blik reuzen witte bonen
6 tomaten
1 zak ijsbergsla met frisée
2 bakjes fruits de mer
2 eetlepels witte balsamicoazijn