Zalm en rivierkreeftjes met gele rijst
Aan de slag
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Zalm en rivierkreeftjes met gele rijst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003829_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
815 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g gele rijst
1 groene paprika
2 eetlepels olie
200 g tuinerwten
200 g gerookte zalmsnippers
1 bakje rivierkreeftjes
3 eetlepels Japanse sojasaus