Tagliatelle met chiantisaus
Aan de slag
In wok olie verhitten en gehakt op hoog vuur in 2-3 min. rul bakken. Knoflook, Italiaanse kruiden en Provençaalse groenten erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten en wijn door gehaktmengsel roeren en alles 8-10 min. op zacht vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen tagliatelle in pan met ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar koken. Pasta afgieten en in vier diepe borden scheppen. Chiantisaus erover scheppen.
Tagliatelle met chiantisaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003856_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en gehakt op hoog vuur in 2-3 min. rul bakken. Knoflook, Italiaanse kruiden en Provençaalse groenten erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten en wijn door gehaktmengsel roeren en alles 8-10 min. op zacht vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen tagliatelle in pan met ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar koken. Pasta afgieten en in vier diepe borden scheppen. Chiantisaus erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 eetlepels olie
500 g rundergehakt
2 teentjes knoflook
½ eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 zak Provençaalse roerbakmix
200 ml lichte rode wijn
400 g Tasty Tom trostomaten
1 bak verse tagliatelle
Dit heb je nodig
wok