Pittige clubsandwich met koolrabi
Aan de slag
Koolrabi (met kaasschaaf) in dunne plakken snijden. Roomkaas losroeren met rucola en pittig op smaak brengen met zout en peper. 4 sneetjes brood met roomkaasmengsel besmeren en met koolrabi beleggen, 2 sneetjes dun besmeren met mosterd en met ham beleggen. Twee stapels maken van 1 sneetje roomkaas, 1 sneetje ham en 1 sneetje roomkaas. Stapels afdekken met rest van brood en diagonaal doorsnijden. Sandwiches vaststeken met prikker.
Pittige clubsandwich met koolrabi
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010400_612x450_JPG.jpg)
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Koolrabi (met kaasschaaf) in dunne plakken snijden. Roomkaas losroeren met rucola en pittig op smaak brengen met zout en peper. 4 sneetjes brood met roomkaasmengsel besmeren en met koolrabi beleggen, 2 sneetjes dun besmeren met mosterd en met ham beleggen. Twee stapels maken van 1 sneetje roomkaas, 1 sneetje ham en 1 sneetje roomkaas. Stapels afdekken met rest van brood en diagonaal doorsnijden. Sandwiches vaststeken met prikker.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 koolrabi
100 g verse roomkaas
30 g rucolasla
8 sneetjes meergranenbrood
1 eetlepel Dijon mosterd
4 plakjes gegrilde achterham
Dit heb je nodig
satéstokjes