In keukenmachine helft van rucola met verse roomkaas pureren. Op smaak brengen met zout. In kom garnalen, mayonaise en tapenade door elkaar roeren. Sneetjes brood besmeren met rucolacrème. Helft van tomaat over vier sneetjes verdelen en licht bestrooien met zout. Garnalensalade erover verdelen. Afdekken met 4 sneetjes met besmeerde kant naar boven. Rest van rucola en tomaat en kip erover verdelen. Afdekken met laatste 4 sneetjes brood, met besmeerde kant naar beneden. Sandwiches op vier borden leggen en diagonaal in vieren snijden. Elk stapeltje met coctailprikker vaststeken. Serveert u de sanwich als snack? Dan stapeltjes nogmaals halveren.
Clubsandwich met rucolacrème, garnalen en kip
- algemeenVoor de rucolacrème heeft u niet per se een keukenmachine nodig. U kunt de rucola ook op een plank fijnhakken en dan in een kom met de verse roomkaas vermengen. Dit gaat overigens makkelijker als de verse roomkaas smeuïg is. Direct uit de koelkast is verse roomkaas vaak erg stug, laat de kaas daarom even op temperatuur komen.
Gerelateerde recepten
Clubsandwich met rucolacrème, garnalen en kip

4 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In keukenmachine helft van rucola met verse roomkaas pureren. Op smaak brengen met zout. In kom garnalen, mayonaise en tapenade door elkaar roeren. Sneetjes brood besmeren met rucolacrème. Helft van tomaat over vier sneetjes verdelen en licht bestrooien met zout. Garnalensalade erover verdelen. Afdekken met 4 sneetjes met besmeerde kant naar boven. Rest van rucola en tomaat en kip erover verdelen. Afdekken met laatste 4 sneetjes brood, met besmeerde kant naar beneden. Sandwiches op vier borden leggen en diagonaal in vieren snijden. Elk stapeltje met coctailprikker vaststeken. Serveert u de sanwich als snack? Dan stapeltjes nogmaals halveren.
algemeen:Voor de rucolacrème heeft u niet per se een keukenmachine nodig. U kunt de rucola ook op een plank fijnhakken en dan in een kom met de verse roomkaas vermengen. Dit gaat overigens makkelijker als de verse roomkaas smeuïg is. Direct uit de koelkast is verse roomkaas vaak erg stug, laat de kaas daarom even op temperatuur komen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 g rucolasla
150 g verse roomkaas
125 g cocktailgarnalen
3 el mayonaise
2 el zongedroogde tomatentapenade
12 sneetjes brood
3 vleestomaten
150 g gerookte kipfilet
Dit heb je nodig
cocktailprikkers, keukenmachine