Broodrolletjes met ei en basilicum
15 min. bereiden / 1 uur wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast. Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.
Broodrolletjes met ei en basilicum
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003968_612x450_JPG.jpg)
null personen
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast. Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)10 sneetjes casino wit
5 el tomatentapenade
15 g verse basilicum
150 g eiersalade
Dit heb je nodig
vershoudfolie
cocktailprikkers