Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Van aspergetips onderkant afsnijden. In steelpan met ruim kokend water aspergetips in 4 min. beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Driekwart van kipreepjes en helft van basilicum door eiersalade scheppen. Sneetjes roggebrood royaal bestrijken met eiersalade. Aspergetips (met kopjes allemaal naar één kant) erop leggen. Peper en rest van kipreepjes en basilicum erover strooien. Op vier borden steeds 2 sneetjes roggebrood op elkaar leggen met eiersalade bovenop.

  • algemeenDeze dubbeldekker is heerlijk als stevige lunch of als makkelijk zaterdagavondgerecht. Voor een ontbijt of brunch kunt u de sneetjes roggebrood met eiersalade ook als enkele open sandwich geven (dus niet als dubbeldekker!).

Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig