Blaadjes sla halveren. Vanillesuiker door hüttenkäse roeren. Sneetjes roggebrood bestrijken met jam en op vier borden leggen. Op elk sneetje stuk ijsbergsla leggen en hüttenkäse erover verdelen. Aardbeien halveren en op hüttenkäse leggen. Garneren met blaadjes munt.
Gerelateerde recepten
Roggebroodsandwich met aardbeien

4 personen
290 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Blaadjes sla halveren. Vanillesuiker door hüttenkäse roeren. Sneetjes roggebrood bestrijken met jam en op vier borden leggen. Op elk sneetje stuk ijsbergsla leggen en hüttenkäse erover verdelen. Aardbeien halveren en op hüttenkäse leggen. Garneren met blaadjes munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 blaadjes ijsbergsla
1 zakje vanillesuiker
1 bakje hüttenkäse
8 sneetjes roggebrood
4 el aardbeienjam
250 g aardbeien
8 blaadjes verse munt