Wokschotel met surimi, peultjes en oestersaus
bewaar
bewaar

Wokschotel met surimi, peultjes en oestersaus

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Mie in 6 min. beetgaar koken. In wok 3 el olie met knoflook verhitten. Peultjes, worteltjes en paprika erbij scheppen en 3 min. roerbakken. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan 1 el olie verhitten en van eieren omelet bakken. Taugé, surimi, oestersaus, vissaus en mie door groenten scheppen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Omelet in reepjes snijden en door mie roeren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wokschotel met surimi, peultjes en oestersaus

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig