Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom

735 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met het water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met de vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met de vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.

Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig