Meng de kerrie door de kaas en vorm hiervan een paar bergjes in een koekenpan met antiaanbaklaag. Strijk ze glad. Zet de pan op het vuur en keer de koekjes als de kaas begint te smelten. Bak nog 1 min. en laat ze op een bord afkoelen. Snijd de bieslook fijn. Verwarm de soep en verdeel deze met de zure room, bieslook en krokante kaaskoekjes over borden.
Supersimpele courgettesoep met kerriekaaskoekjes
Gerelateerde recepten
Supersimpele courgettesoep met kerriekaaskoekjes

voorgerecht
2 personen
325 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de kerrie door de kaas en vorm hiervan een paar bergjes in een koekenpan met antiaanbaklaag. Strijk ze glad. Zet de pan op het vuur en keer de koekjes als de kaas begint te smelten. Bak nog 1 min. en laat ze op een bord afkoelen. Snijd de bieslook fijn. Verwarm de soep en verdeel deze met de zure room, bieslook en krokante kaaskoekjes over borden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 tl kerriepoeder
75 g geraspte oude Goudse kaas 48+
8 g verse bieslook
400 ml courgette-knoflooksoep
63 ml zure room