Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas

Deze risotto is zó klaar, en de oven doet het meeste werk.

500 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Pel en snipper de uit. Maak beide soorten paddestoelen schoon en snijd in reepjes. Verhit de olie in een vuurvaste ovenschaal en fruit de ui 2 min. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend tot de rijst glanst.

  3. Schenk de bouillon erbij, voeg de paddestoelen toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de risotto in 35 min. in de oven gaar worden. Schep af en toe om. Verkruimel de kaas. Verdeel de rucola over de risotto en bestrooi met kaas.

Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas

Deze risotto is zó klaar, en de oven doet het meeste werk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig