Carpaccio met rucola
Zo klaar, deze heerlijke Italiaanse klassieker.
Aan de slag
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin. Laat op een bordje afkoelen. Klop in een kommetje azijn en olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de rucola in grove stukken. Schep in een kom de rucola en 1el dressing door elkaar. Spreid de carpaccio uit op de borden. Maal peper en zout erboven. Besprenkel met dressing. Strooi de pijnboompitten erover en leg de rucola in het midden erop.
Carpaccio met rucola
Zo klaar, deze heerlijke Italiaanse klassieker.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001429_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin. Laat op een bordje afkoelen. Klop in een kommetje azijn en olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de rucola in grove stukken. Schep in een kom de rucola en 1el dressing door elkaar. Spreid de carpaccio uit op de borden. Maal peper en zout erboven. Besprenkel met dressing. Strooi de pijnboompitten erover en leg de rucola in het midden erop.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)25 g pijnboompitten
1 el balsamicoazijn
5 el olijfolie extra vierge
60 g rucola
400 g carpaccio