Carpaccio met rucola
bewaar
bewaar

Carpaccio met rucola

Zo klaar, deze heerlijke Italiaanse klassieker.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin. Laat op een bordje afkoelen. Klop in een kommetje azijn en olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de rucola in grove stukken. Schep in een kom de rucola en 1el dressing door elkaar. Spreid de carpaccio uit op de borden. Maal peper en zout erboven. Besprenkel met dressing. Strooi de pijnboompitten erover en leg de rucola in het midden erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpaccio met rucola

Zo klaar, deze heerlijke Italiaanse klassieker.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig