Pestospaghetti met tonijn en courgette

Tonijn, pesto en crème fraîche vormen samen een romige, kruidige saus.

665 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 1 cm. Snijd de peterselie fijn en laat de tonijn uitlekken.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Voeg de courgette toe aan de ui en bak 3 min. op middelhoog vuur mee. Meng de pesto, crème fraîche, ⅔ van de tonijn en ⅔ van de peterselie erdoor en verwarm 3 min. mee.

  4. Giet de pasta af en meng door de groentesaus. Verdeel de pasta met de rest van de tonijn over diepe borden en bestrooi met de rest van de peterselie.

  • combinatietipLekker met komkommersalade.
  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Pestospaghetti met tonijn en courgette

Tonijn, pesto en crème fraîche vormen samen een romige, kruidige saus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig