Spinazierijst met kipfilet

Met kaneel, komijnzaad en chilipoeder maak je zelf een kruidige marinade voor de kip.

545 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipfilets in de lengte in en klap ze open. Pers de knoflook uit en snipper de ui. Meng de knoflook met de specerijen, peper naar smaak en 1/3 van de olie en bestrijk de kipfilets hiermee aan beide kanten. Laat ze zo even liggen.

  2. Verhit de rest van de olie in een braadpan en fruit de ui en rijst 4-5 min. op zacht vuur, schep regelmatig om. Schep de spinazie erdoor en voeg de bouillon toe. Laat de rijst afgedekt in 20 min. zachtjes gaar worden. Bak de kipfilets in een koekenpan of grillpan zonder extra olie in 10 min. mooi bruin en gaar. Serveer de kip met de spinazierijst.

Spinazierijst met kipfilet

Met kaneel, komijnzaad en chilipoeder maak je zelf een kruidige marinade voor de kip.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig